תריסי רפפה-שלבים,המסתובבים סביב ציר אופקי ומאפשרים חדירת כמות רבה יותר של אור ואוויר לחדר מאשר תריסי גלילה רגילים.ניתן לשלבם בכנפי הזזה או בכנפיים הנפתחות על ציר.חלונות ותריסים מיוצרים במגוון עיצובים.
ייצור והרכבת דלתות אלומיניום בשילוב עם תריסי גלילה חשמליים,דלתות הזזה,דלתות פתיחה על ציר, תריסי גלילה שלב אור, דלתות בעיצוב בלגי, דלתות בעיצוב נקי עם קווים ישרים דוגמת קליל 7000 או קליל 9000 או 9200.
ייצור והרכבת חלונות אלומיניום קליל-חלונות אלומיניום קליל בלגי,חלונות אלומיניום קליל אופיס,חלונות אלומיניום קליל קלאסי. אלומיניום תוצרת קליל - חומר איכותי העומד בבדיקות מכון התקנים הישראלי.
התקנת פרגולות הצללה מאלומיניום. פרגולות אלומיניום דמוי עץ תחליף מצויין לעץ אמיתי הנרקב עם השנים בניגוד לאלומיניום העמיד בתנאי מזג האוויר הקשים ולא נרקב ולא נתקף על ידי חרקים שונים. אפשרות כיסוי סנטף.
תריסי גלילה-שדה תריס,הנגלל לתוך ארגז תריס הממוקם מעל הפתח.
כאשר התריס סגור הוא מעניק חושך מלא וכאשר הוא פתוח מעבר אור ואוויר מלאים.פתיחת/סגירת התריס מתבצעת בעזרת מנוע חשמלי או הפעלה משולבת (מנואלה).
סגירת חורף בקפה הלל ברמת אביב,סגירה כוללת חלונות אלומיניום דגם 4300 בלגי,דלתות אלומיניום דגם 4300 ו 7300 בלגי,שילוב קבועים וחלונות פתיחה פנימה,אלומיניום בצבע שחור,כולל גג אלומיניום מבודד,שטח סגירה 70מ
סגירת חורף באולם אירועים בית אנדרומדה ביפו עתיקה,סגירת חורף סטנדרטית,חלונות ודלתות אלומיניום 7000 וגג אלומיניום מבודד של עילית,שטח סגירה 200 מ''ר,פירוק,איחסון והרכבה כל שנה מחדש,ביצוע של אלום קריסטל.
דלתות אלומיניום דגם 7000 קלאסי,דלתות מפרופיל סטנדרטי ולא יקר עם אפשרות חלוקה פנימית של כנפיים הזזה,דלתות למפתחים קטנים ובינוניים,אפשרות עד 8 כנפיים בהזזה 4 כנפיים לכל צד
דלתות אלומיניום בלגי דגם 4300 קליל,דלתות מעוצבות,סיגנון עתיק,עיצוב מיוחד של דלתות אלומיניום בלגי,אופציה לשלב חלון פתיחה בתוך כנף דלת,שילוב דלתות עם קבועים,דלתות אלומיניום 2 כנפיים פתיחה לא סימטריים
דלתות אלומיניום הזזה דגם 9000-דגם זה מיועד למפתחים בינוניים עד גדולים,אופציה לזכוכית עם צלון ביפנים,הזזה קלה,אטימות טובה,דגם זה טוב מאוד ויחסית לא יקר,מומלץ
תריס הנגלל לתוך ארגז תריס הממוקם מעל הפתח.כשהתריס סגור הוא מעניק חושך מלא וכאשר הוא פתוח מעבר אור ואוויר מלאים.פתיחת/סגירת התריס מתבצעת בעזרת מנוע חשמלי,רצוע ידנית או הפעלה משולבת(מנוע חשמלי ומנואלה).
תריסים חשמליים, תריסים חשמליים שלב אור, שלב אלומיניום משוך, שלב אלומיניום מוקצף, כאשר התריס סגור מעניק חושך מוחלט בחדר, כאשר התריס פתוח מעניק חדירה מלאה של אוויר ואור. קיימים מספר סוגים של ארגזי תריס.
פרופילים צרים ומעוצבים. פתח אור מקסימלי עם פרופיל מינימלי. גמישות תכנונית לאדריכלים. חסכוני בתחזוקה. הפרופילים אינם נתקפים חלודה הנפוצה בחלונות ברזל. ניתן לשלב זכוכית חלבית, עץ, ויטראז'ים ועוד...